Over mij

Mijn naam is Alex Woudstra. In 1993 kwam ik per toeval in contact met een schadeherstelbedrijf. Op dat moment was ik werkzoekende en mij werd daar, door de eigenaar  een kans geboden om een eigen auto, waar ik een ongeluk mee had gehad, zelf in zijn bedrijf  te repareren. Hoewel ik tot op dat moment geen enkele ervaring had met autoschadeherstel bleek ik het vak, volgens de eigenaar van het schadebedrijf, in de vingers te hebben en ze boden mij een baan aan. Aangezien  het werk mij veel voldoening gaf ben ik een opleiding gaan doen tot autospuiter. Na het afronden van de opleiding ben ik met mijn diploma`s op zak in de schadebranche aan de slag gegaan

In mijn vrije tijd was ik voor mijn hobby altijd bezig met het inkopen en restaureren van oude Amerikaanse klassiekers. Mijn droom was om ooit een eigen bedrijf in autoschadeherstel te gaan beginnen.
In 2007 werd deze droom bewaarheid. Ik heb een pand laten bouwen, helemaal toegespitst op mijn vakgebied, waar ik sindsdien met veel plezier mijn werk verricht. De Amerikaanse klassiekers heb ik grotendeels verkocht en ik ben mij sindsdien gaan richten op de `gewone` automerken. Dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Met deze ruime ervaring in het vak, kan ik u dan ook garanderen dat ik mijn werk serieus neem en een goed product aflever. Kwaliteit is waar ik voor sta.

Wat ik doe

Met ruim 20 jaar ervaring restaureer, repareer en spuit ik alle soorten personen auto’s en bedrijfswagens. Kwaliteit en goede communicatie vind ik erg belangrijk. U bent tenslotte de klant en u wilt dat u begrepen wordt. Dat is waar ik voor sta, kwaliteit en vakwerk.

Ook wanneer u schade heeft en uw verzekering de schade betaalt kunt u bij ons terecht. Kom gerust langs of neem contact met ons op als u hier meer informatie over wenst te hebben. De koffie staat klaar. Wij doen er dan alles aan om uw zorg uit handen te nemen.

Bedrijfsimpressie

Mengruimte

Werkplaats

Werkplaats

Receptie

Spuitcabine

Bedrijfsfilm